ZONGULDAK / EREĞLİ - Elmacı İlkokulu

İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSELERDE YÜZ YÜZE EĞİTİM DETAYLARI BELİRLENDİ

İlkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokulları ile liselerde yüz yüze eğitimin detayları belli oldu. İlkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında, bir ders saati 30 dakika ve teneffüsler 10 dakika olacak.

Millî Eğitim Bakanlığı, ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarındaki yüz yüze ve uzaktan eğitimlerde bir ders saatinin 30 dakika ve teneffüslerin 10 dakika olmasına karar verdi.  Bütün risk gruplarındaki illerde bulunan ilkokullarda, haftada 2 gün yüz yüze, 3 gün uzaktan eğitim yapılacak.  Düşük ve orta riskli illerde bulunan ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze, 3 gün uzaktan eğitim gerçekleştirilecek. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde ise bu sınıflarda sadece uzaktan eğitim yapılacak.
Yayın: 04.03.2021 - Güncelleme: 04.03.2021 23:10 - Görüntülenme: 198
Kaynak: http://www.meb.gov.tr/