ZONGULDAK / EREĞLİ - Elmacı İlkokulu

May

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem derslerinin ölçme ve değerlendirme işlemleri salgın tedbirleri kapsamında yeniden düzenlenmiştir.

Nis

Matematik ve hayat bilgisi için hazırlanan kitap setlerinin ardından, uyarlanmış etkinlikler içeren Fen Bilimleri Kitap Seti de özel öğrencilerimizle paylaşıldı. 3 kitaptan oluşan sette, 1. sınıftan 8. sınıfa kadar ilkokul ve ortaokulun tüm seviyelerindeki fen bilimleri kazanımları kaynaştırma/bütünleştirme öğrencileri için etkinliklerle anlatıldı.

Mrt

İlkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokulları ile liselerde yüz yüze eğitimin detayları belli oldu. İlkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında, bir ders saati 30 dakika ve teneffüsler 10 dakika olacak.

Ara

Okulumuzda Covid-19 kapsamında düzenlemeler yapıldı ve Okulum Temiz Belgesi için başvuru yapıldı.